NY PODCAST FRA RIDEHESTEN

ABONNER PÅ PODCAST...

Apple Podcast: Lyt her

Podimo: Lyt her

Google podcast: Lyt her

Spotify: Lyt her

Anchor: Lyt her

EPISODE OVERBLIK

#5 Hvordan vælger jeg det bedste bid til min hest?

Det kan være en jungle at finde det rigtige bid til sin hest. Hør podcasten her hvor dyrlæge og hestetandlæge Christina Suntum Sørensen fortæller, hvordan hun både kigger på adfærd, kropssprog og fysiske spændinger, når hun laver en bidtilpasning.

I dette afsnit af Ridehestens podcast taler vi med dyrlæge og hestetandlæge Christina Suntum Sørensen fra Hestemund.dk og rytter og træner Susan Kjærgård fra Blue Berry Hill.

#4 Når hesten får dårlig mave

Av min mave - Efterløb, tynd afføring...Døjer din hest også med ondt i maven?

Så hør det nye afsnit af Ridehesten og Brogaardens podcast om optimal fodring af hesten, hvor vi hjælper dv-hoppen Baloume til at få balance i maven igen.

 

#3 Hjælp - Hvordan holder jeg huld på min stressede hoppe?

I det tredje afsnit af Ridehestens podcast "Hvad er der i krybben" præsenteret i samarbejde med Brogaarden besøger vi Marie Juul i Rebild.

Marie rider dressur på sin DV-hoppe Uno Zensation (Margrethe), men hun kæmper med at holde huld på den tændte hoppe. Margrethe er lidt varm i hovedet og kan stresse op til stævner.

I dette afsnit hjælper foderrådgiver Sanne Madsen fra Brogaarden Marie med at optimere fodringen af Margrethe og lægge en ny foderplan.  

#2 Hvad gør stivelsen i foderet ved din hest?

Er stivelse og sukker altid en dårlig ting, når vi taler om fodring af hesten?

I dette afsnit af podcasten "Hvad er der i krybben?" taler vi om fordele og ulemper ved stivelse og sukker i hestefoderet, hvordan optager hesten det, og hvilke typer foder har et højt indhold af stivelse?

Podcasten bliver produceret af magasinet Ridehesten i samarbejde med foderfirmaet Brogaarden.

#1 Hvad er der i krybben?

Vitaminer of mineraler til hesten

I det første afsnit har vi besøg af ekspert i fodring og agronom Maria Brun-Rasmussen fra Brogaarden.

Her nørder vi vitaminer og mineraler - Hvad er forskellen, hvordan sikrer jeg mig, at min hest er dækket ind med vitaminer og mineraler, og kan hesten få for mange vitaminer og mineraler?